5 причин їсти мед Marbee кожен день

Ви полюблєте ласощі? А до чаю? А просто так під час робочого або вихідного дня? А що вже говорити про діток. Це ласуни могли б їсти солодке з ранку до вечора. Але ... на жаль, це неможливо.
Смаколики та печива безумовно смачно, але потім зайві кілограми та проблеми зі здоров’ям! Та чи можна цього уникнути, так щоб і солодке їсти та без шкоди для здоров’я.
Смаколики та печива безумовно смачно, але потім зайві кілограми та проблеми зі здоров’ям! Та чи можна цього уникнути, так щоб і солодке їсти та без шкоди для здоров’я.
Причина 1
Мед рятує від хвороб. Наприклад, хвороб серця і судин. 50 грамів меду в день, ідеальна доза для налагодженої роботи вашого серця. Не секрет, що людям, які страждають подібними проблема прописується спеціальна дієта, яка включає мед, оскільки він полегшує реабілітацію після інфаркту і покращує опірність організму до інфекцій. А як щодо простудних захворювань? З давніх-давен відомо, що Мед – найкращі ліки проти застуди. Його можна розчинити в молоці, змішати з лимонним соком, а результат один – на ранок від застуди ні сліду.
Причина 2
Для хорошого настрою. Мед – ідеальний антидепресант, ефективний, а головне натуральний! Пару ложок зранку – і ніякої хронічної втоми, апатії та ліні. Що вам більше до смаку: мед або таблетки? За словами фахівців, мед – це кращий засіб при неврозах і безсонні, а ще приємний бонус – це те, що регулярне прийняття меду поліпшує пам’ять і живить мозок.
Причина 3
Мед зберігає молодість. Ложка меду за 30 хвилин до сніданку, або навіть вечірнє умивання медовою водою – і шкіра засяє здоров’ям! А тим, хто мріє позбавитися зайвої ваги – це те, що доктор прописав. Крім того, мед – відмінна підтримка вашому імунітету!
Причина 4
Бджолярі та лікарі сходяться в одному: мед – чи не найкращий пробіотик. У ньому до шести видів лактобацил і чотирьох – біфідобактерій. Дуже добре відновлює корисну мікрофлору організму, покращує тонус, підвищує гемоглобін, лікує недокрів’я, корисний при гіпертонії та серцево-судинних захворюваннях.
Причина 5
Мед просто дуже смачний. І різний. І ТМ «Марбі» пропонує вам вибрати саме той сорт, який вам найбільш до душі. Акація, гречаний, різнотрав’я – відмінні сорти меду, які стануть смачним та корисним доповненням до вашого щоденного раціону і подарують гарний настрій і здоров’я вам і вашій родині. Наша бджілка Марбі вам це підтвердить … бджжжж, бджжж!