Контроль якості продукції «Марбі»

Чи не головною причиною обирати той чи інший товар слугує головний індикатор, а саме – натуральність, а точніше – оригінальність та «чистота» продукту.
Для нас, як лідера виробника Натурального меду та різноманітних медових продуктів, надзвичайно важливим є питання якості та їх високий контроль.
У складі підприємства працює сучасна лабораторія, яка проводить відповідний вхідний контроль якості продуктів бджільництва, одержаних з приватних пасік і дослідження зразків всіх товарів. Без цього етапу не відбувається жодний наступний.
Вся продукція ТОВ СП “Мед Поділля” проходить радіологічний контроль і досліджується в незалежних лабораторіях (обласна та державна ветеринарні лабораторії, лабораторія Державного науково-контрольного інституту ветеринарних препаратів) та міжнародних Intertek та QSI.
Мед перевіряється на відповідність фізико-хімічних показників стандартам, а також на наявність шкідливих домішок відповідно до вимог вітчизняних (ДСТУ 2154: 2003 “Бджільництво Терміни та визначення понять”, ДСТУ 4497: 2005 “Мед натуральний”, ДСТУ 4229: 2003
“Віск бджолиний пасічний”, ДСТУ 4662: 2006 “Прополіс Технічні умови “, ДСТУ 4666: 2006” Молочко маточне бджолине Технічні умови “) і Європейських стандартів. Для реалізації пропонується виключно натуральна високоякісна продукція.
Нинішня ситуація на ринку бджільництва характеризується перш за все наявністю великої кількості штучного або розведеного меду. Непорядність виробників такого продукту кидає тінь на всіх постачальників продуктів бджільництва, але важливим є те, що вона шкодить репутації власне меду.
Наша порада: обирайте лише перевірених виробників та купуйте лише лабораторно сертифіковані та перевірені продукти.